Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Kulturbygg og utstyr

Hol kommune har kulturhus på Geilo, samfunnshus på Hagafoss, og i tillegg er det flere grendehus i kommunen.

Lokale lag og organisasjoner har mulighet for gratis leie for treninger/ øvinger. Barn under 17 år kan nytte kommunale lokaler gratis. Dette tilbudet gjelder ikke dersom det tas inngangspenger eller det foregår noe form for kommersiell aktivitet (salg, bingo etc.).

Gratis leie for tiltak som får tilskudd og kommer inn under lov om voksenopplæring. Ved utleie på helligdager økes leiesatsen med 100 %. Enkeltmøter i politiske organ, lokale lag og organisasjoner er gratis (ikke regelmessighet)

Geilo kulturhus

Geilo kulturhus inneholder storsal med scene og teleskopamfi med 166 sitteplasser, mindre sal (Fjellvang) med liten scene, kjøkken, møterom, trivelig foajé og svømmebasseng med garderobe. Huset har også møterom og mindre kultursaler/ rom som kan nyttes av brukere og publikum.

Bygdahall samfunnshus

Bygdahall samfunnshus inneholder Storsalen med scene, Veslesalen, møterom og kjøkken som alle ligger i hovedetg. I etasjen over ligger Blåsalen som brukes som møterom for møter med maks 10 deltagere. Det er også dusj og garderobe i underetg.

Kontaktperson for utleie er Torill Grue Tufte, tlf. 409 18 196, torill.grue.tufte@hol.kommune.no