Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Idrett

Kommunens arbeid med idrett er knyttet til tilskudd til idrettsorganisasjoner, veiledning og behandling av spillemiddelsøknader og drift av Geilohallen.

Spillemidler

Kulturdepartementet gir, via spillemiddelordningen, tilskudd til bygging og rehabilitering av anlegg for idrett og friluftsliv samt nærmiljøanlegg.

For å kunne søke om spillemidler må anlegget være oppført på handlingsprogrammet i "Kommunedelplan for anlegg og områder for idrett og friluftslilv". Planen blir revidert hvert 4. år.

For nærmere opplysninger om spillemiddelordningen, se Kulturdepartementets nettside.

Idrettsanlegg.no

Geilohallen

I Geilohallen er det innendørs håndballbane med Pulatic punktelastisk gulv. Hallen kan deles i tre mindre deler med hevbare skillevegger. Det er to doble garderobesett, styrketreningsrom, kafeteria og møterom/klasserom. Utenfor idrettshallen ligger et fantastisk sti- og skiløypenett, lysløype, skiskytterstadion, sandvolleybane, skateboardanlegg og kunstgressbane.

Søknadsfrist for fast leie av Geilohallen er 1. juni hvert år. For leie av Geilohallen til arrangement og treningssamlinger, ta kontakt med Geilo samfunnshus, telefon 4091 8196 eller 9598 0033.

Svømmehaller

Det er tre kommunale svømmehaller i Hol kommune, samt et behandlingsbasseng på Geilotun. Bassengene leies ut til skolene og til grupper og foreninger.

Forespørsel om leie av svømmehall for grupper/foreninger, kan gjøres til:

Geilo kulturhus: torill-grue.tufte@hol.kommune.no

Hallingskarvet skole: reidun.bokko@hol.kommune.no

Tidligere Hovet skole, leie av basseng: postmottak@hol.kommune.no