Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Jobbe og bo

Vi ønsker alle innflyttere hjertelig velkommen til Hol kommune!  Hos oss finnes et hav av muligheter innen ulike typer arbeid, steder å bo og ikke minst fritidsaktiviteter og turmuligheter. Nedenfor har vi samlet litt relevant informasjon som vi håper kan være til hjelp for deg som er ny i Hol kommune, eller om du vurderer å flytte til fjells. Om du har flere spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil gjerne høre fra deg!

Informasjon om Hol kommune

Informasjon om kommunen, barnehager, skoler, helsetilbud og lignende, finner du på Hol kommunes hjemmesider
www.hol.kommune.no

Våre hyggelige ansatte på Servicetorget kan besvare en rekke spørsmål og hjelper deg gjerne!
Åpningstider, besøk og telefon: mandag-fredag 09.00-15.00.

postmottak@hol.kommune.no

Besøksadresser
Kommunehuset, Ålmannvegen 8, 3576 Hol.

Boligstrategi for Hol kommune

Hol kommunestyre vedtok 24.02.2022, i sak 21/2022, Boligstrategi for Hol kommune.

Den vedtatte boligstrategien finner du her

Finne jobb i Hol og Hallingdal

Hallingdal har utviklet en digital "møteplass" som kobler arbeidsgiver og jobbsøker eller potensiell fremtidig jobbsøker. Her ligger også stillingsutlysninger.
Finn jobber eller nye medarbeidere ved å gå inn på jobbihallingdal.no

Ledige stillinger i Hol kommune
Nav - ledige jobber i Hol og i Hallingdal
Finn.no - ledige jobber i Hol og i Hallingdal
Facebook - Jobb i Hallingdal

Finne bolig i Hol og Hallingdal

Finn.no - Boliger til salgs i Hol og i Hallingdal
Finn.no - Boliger til leie i Hol og i Hallingdal

Utbyggingsklare boligtomter

Nytt boligfelt i Skurdalen

Facebook - Leie bolig i Hallingdal

Andre nyttige Facebook-grupper
Kjøpe - Selge - Bytte - Gis bort i Hallingdal
GEILO - Til salgs, Gis bort, Ønskes kjøpt, leie

Kultur og fritid

Det er nylig lansert en nettside hvor informasjon om alle fritidsaktiviteter i Hallingdal samles.

fritidhallingdal.no

Du finner også informasjon om kultur- og fritidstilbudet på Hol kommunes nettsider under fanen «Kultur og fritid», men her er noen utvalgte lenker:

Bibliotek - Geilo, Hol og Hovet
Hol frivilligsentral
Hol kulturskole
Hol Idrettslag
Geilo Idrettslag
Geilo Kino
Ål kulturhus – kulturell storstue for hele Hallingdal, med kino, teater, konserter, show og mye mer

Aktiviteter og turtips

Turistinformasjonen/Visit Geilo har informasjon om aktiviteter og turtips sommer og vinter på sine nettsider
geilo.no

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon!
post@geilo.no
Besøksadresse: Informasjonssenteret, Vesleslåttvegen 13, 3580 Geilo.

Se hvilke langrennsløyper som er preparert - skisporet.no

I tillegg har de ulike løypeområdene ofte mer detaljerte beskrivelser av løypeforhold på sine respektive Facebook-sider:
Geilo
Holsåsen
Hovsåsen
Skurdalen
Dagali
Ustaoset
Haugastøl
Sudndalen og Myrland

Kvaskjer.hallingdal.no
geilo.no
Kulturprogram - Ål kulturhus

Melde flytting

Ved å melde flytting gjennom Posten kan du både melde adresseendring til Posten og få endringen registrert i Folkeregisteret.
Meld flytting og adresseendring på Posten sine nettsider

Utfyllende informasjon om det å melde flytting finner du hos Skatteetaten/Folkeregisteret. Her finner du også veiledning dersom du flytter fra et annet land.
Skatteetaten / Folkeregisteret

På nyåret 2021 håper vi å ha på plass en fadderordning for de som melder flytting til Hol kommune.
Dersom du har meldt flytting og ønsker å bli kontaktet av en fadder, må du registrere deg i dette webskjemaet:

Webskjema - ny i Hol