Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Hol og Ål felleskjøkken

Kontaktinfo:
Hovedkjøkken : 32 09 22 17
Produksjonsleder : 32 09 22 06
Daglig leder Solveig Fossgård: 32 09 22 09 / 908 30211

 

Hol og Ål felleskjøkken er organisert som et interkommunalt samarbeid i henhold til kommunelovens § 27.

Vi har utviklet vår kompetanse på nyere produksjonsmetoder gjennom opplæring og egenerfaring. Vi produserer og leverer middager til hjemmeboende og til mottakskjøkken på institusjonene i Hol og Ål kommune.

Kjøkkenet produserer ca. 68.000 middagsporsjoner i året til helse- og sosialetatene i Hol og Ål.

Vi tilbyr også catering i tillegg til våre tjenester og produkter.

Hovedkjøkkenet holder til i lokalene i 1.etg. på Høgehaug bo- og behandlingssenter.

Kjøkkenet driver kantine i Ål bu- og behandlingssenter.

Produksjon av middager til institusjoner og hjemmeboende

Vi tilbyr fast meny som for tiden er en rullerende 6- ukers meny. Denne omfatter 35 ulike retter inklusive suppe eller dessert. Maten leveres til avdelingene i vacuumposer på opptil 3 liter pr. enhet. Til hjemmeboende leveres maten i engangsskåler.

6-ukers meny kan du finne her

Måltidene leveres kalde, men kan varmebehandles i microbølgeovn eller i varmluftsovn opp til 125 grader.

Middagene til hjemmeboende bestilles som en abonnementsordning hos hjemmetjenestene i kommunene. Ved ønske om spesialdietter kan produksjonsleder kontaktes. Tilbudet er også åpent for alle innbyggere som ønsker å bestille middag utenom abonnementsordningen. Ta da direkte kontakt med oss for nærmere avtale. 

Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Bestillinger sendes til catering@hol.kommune.no

Kantine

Kantinen holder til i Ål Bu- og behandlingssenter. Her tilbys salg av varm middag inkl. dessert og kaffe  i tillegg til andre kantinemåltider.

Kantina er åpen alle hverdager fra kl. 10.30 - 14.30 og søndag kl.1300-1400 for middagssalg.

Priser: Middag og dessert/suppe, hel porsjon med kaffe kr. 105,- Middag og dessert/suppe, halv porsjon med kaffe kr. 95,-

I disken har vi påsmurte baguettar, rundstykker, kaker, frukttallerken m.m. Nystekte vafler og salatbar.

Onsdagene i vinterhalvåret tilbys det varm lunch. Det varierer mellom lasagne, bakt potet, pizza med salat, hamburger, karbonadesmørbrød og omelett.

Ved ønske om mat til arrangementer, selskaper og annet kan du ta kontakt med kantineleder Solveig Strendo på tlf. 32085256 eller 90186991.

Velkommen inn!

Utkjøring av middag

Vi har egen transportfunksjon, noe som gjør oss i stand til å levere middagsporsjonene direkte til institusjonene og mottaksstedene for hjemmetjenestene.

Transporten består av vår faste sjåfør som sørger for leveransen. Utkjøring av mat skjer 2 ganger i uken.

Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Catering

Smørbrød.jpg

Vi leverer møtemat som snitter, smørbrød, ect.

E-post adresse for bestilling: catering@hol.kommune.no

 Ved bestilling av møtemat, må kunden selv hente dette.