Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Oppfriskningsdose - koronavaksine

Oppfriskningsdose mot Covid-19

Vi åpner opp for oppfriskningsdose mot covid-19 til risikogrupper mellom 18 og 64 år. Det er også åpnet opp for oppfriskingsdose til gravide i 2 og 3 trimester. For mer informasjon om hvem dette gjelder, les her:

Informasjonsbrev nr 51 om koronavaksinasjonsprogrammet - FHI

Ifht. risikogrupper, så tar vi utgangspunkt i lister vi tidligere har fått fra legene, og sender ut invitasjoner etterhvert. Du kan også registrere deg her dersom du er i risikogruppen og ønsker vaksine:

Koronavaksinering - Hol kommune

I tillegg fortsetter vi å vaksinere de over 65 år. Ta kontakt med oss dersom du ønsker vaksine, eller registrer deg via linken over.  Ny kunnskap justerer råd om vaksinasjon etter gjennomgått infeksjon. Ny kunnskap tilsier at en BA.1 infeksjon gir god beskyttelse mot omikron-varianter som sirkulerer nå. Antistoffresponsen etter en oppfriskningsdose vil også bli blir bedre dersom tidsintervallet er lenger. På bakgrunn av dette så kan man vente i 3-4 måneder med å ta en oppfriskningsdose. Personer som ønsker en oppfriskningsdose tidligere, kan tilbys det forutsatt at det har gått minimum 3 uker etter tilfriskning. 

Sist endret: 23.11.2022