Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Koronavaksinering

Koronavaksine

Tilbud om 2. oppfriskningsdose (4. dose) til personer 80 år og eldre

Folkehelseinstituttet vurderer at det basert på dagens kunnskap og situasjonen i Norge ikke er grunnlag for å gi en generell anbefaling om en 2. oppfriskningsdose (dose 4) til alle eldre.

Folkehelseinstituttet har allikevel åpnet opp for at personer 80 år og eldre som har fått 3 doser og ikke har gjennomgått koronasykdom etter dette, kan få en ny oppfriskningsdose (dose 4) hvis de selv ønsker det.
Dosen kan gis tidligst 4 måneder etter siste oppfriskningsdose (dose 3). En ny dose nå vil ikke nødvendigvis utelukke et behov for ytterligere oppfriskningsdose til høsten når smitten forventes å øke. Oppfriskningsdose med koronavaksine - FHI

Ønsker du å få 2. oppfriskingsdose/4.dose så kan du registrere deg her:

REGISTRER DEG TIL KORONAVAKSINE

Har du behov for hjelp til å registrere deg for vaksinering, kontakt servicetorget tlf. 3209 2100 mandag-fredag kl 09.00-15.00, så vil det bli formidlet videre til vaksinekontoret.

De som gir beskjed om at de ønsker 2. oppfriskingsdose, vil få tilbud om time etter hvert som vi har tilgjengelige vaksiner på lager.

REGISTRER DEG TIL KORONAVAKSINE

Det er fortsatt mulig å få time til vaksinering med 1. dose, 2. dose eller 3. dose.

Det er åpnet for at personer med alvorlig svekket immunforsvar kan få oppfriskningsdose (4. dose).
Personer med alvorlig svekket immunforsvar bør ta oppfriskningsdose (4. dose) - FHI

Dersom du er turist eller oppholder deg på din fritidsbolig her i Hol kommune, er du velkommen til å ta kontakt med oss for å få time til vaksinering.

Dersom du ønsker å vaksinere deg, så er det fint om du registrer for vaksinering her:

Vaksinasjon barn og unge

Dersom du ønsker at ditt barn skal vaksineres kan du lese mer om dette her:

Koronavaksine - informasjon til befolkningen - FHI

Vaksinasjon av barn og ungdom

Dersom du ønsker at ditt barn skal vaksineres eller ønsker at ditt barn skal ha 2. dose, er det fint om du registrer barnet ditt for vaksinering her:

REGISTRERING TIL KORONAVAKSINE

Gjestearbeidere

Har du gjestearbeidere som ikke er vaksinert i din bedrift?

Vi ber om hjelp fra bedriftsledere om å formidle kontakt videre til sine ansatte om at det blir vaksiner tilgjengelig fra neste uke.

Man må da registrere seg på helseboka.no eller evt. Gi beskjed til servicetorget som videreformidler beskjed til helsestasjonen.

Reiser

Skal du ut å reise, kan du lese om informasjon knyttet til koronasertifikat:
Ut og reise med koronasertifikat? Her er det viktigste du må huske på - FHI

Les om koronavaksinering - helsenorge.no

Folkehelseinstituttet om koronavaksinering

Finn vegen til helsestasjonen

Se kart fra Google Maps

Koronavaksinering foregår på helsestasjonen på Geilo, i underetasjen til Geilotun bo- og behandlingssenter. Adressen er Trekanten 2H.

karthenvisning-til-helsestasjonen-trekanten-2h.jpg

Kontakter: