Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Influensavaksine 2022

Det er fortsatt mulighet for å ta influensavaksine for dere som er i risikogruppen.

Influensavaksinasjon for risikogrupper i Hallingdal

Personer i risikogruppen bør ta influensavaksine årlig.

Alle kan bli alvorlig syk av influensa, men noen risikogrupper er mer utsatt for alvorlig sykdom enn andre. Helsegevinsten kan være stor om disse vaksinerer seg.

Influensavaksine til risikogrupper (FHI)

Gravide i 2. og 3. trimester har økt risiko for alvorlig influensasykdom enn andre. Helsegevinsten kan være stor om disse vaksinerer seg.

Influensavaksine til gravide (FHI)

De fleste barn og unge tåler influensa, men noen kan bli alvorlig syke. Barn og unge i risikogruppen får oftere et alvorlig forløp og anbefales derfor influensavaksine.

Influensavaksine til barn (FHI)

Priser som gjelder for risikogruppene i alle kommuner i Hallingdal, inkludert konsultasjonsgebyr:

Influensavaksine: 200,-
 Pneumokokkvaksine: 400,-

Det er fortsatt mulighet til å ta influensavaksine for dere som er i risikogruppen.

Dersom du ikke har tatt influensavaksinen, ta kontakt med Geilo helsestasjon på tlf 3209 2265 for å bestille tid. Det er satt opp oppsamlingsdag for november og desember.

Pneumokokkvaksine kan fås samtidig.

Sist endret: 23.11.2022