Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Tilskuddsordning og energirådgivning til din bolig

Med vedvarende høye strømpriser ønsker stadig flere å gjøre energibesparende tiltak i egen bolig. Nå kan du få gratis energirådgivning, med tips til hvordan du kan spare strøm. Hol kommune har også opprettet en tilskuddsordning for energisparende tiltak i boliger.

EnergiPortalen - logg inn ved bord.jpg
Ring rådgivningstelefonen  Foto: Bård Gudim

Bruk Energiportalen

I Hol kommune har alle boligeiere tilgang til energiportalen.no. Her er det mulig å sjekke hvor mye energi du bruker i hjemmet ditt. I tillegg kan du simulere deg fram til hva du kan spare i kroner ved forskjellige energieffektiviserene tiltak. Eksempler på dette er mer isolasjon i vegger og tak, nye vinduer, bedre varmestyring i huset, eller bruk av varmepumpe til oppvarming.

Test energiportalen.no og se hva du kan tjene ved oppgraderinger i boligen din

Få svar på konkrete spørsmål om energisparing - bolig og transport

Ring rådgivningstelefonen: 4662 6000

Hol kommune har opprettet en tilskuddsordning for å støtte boligeiere som gjennomfører energisparetiltak i boligen