Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Velferdssenteret

Velferdssentrene i Hol kommune, hyggelige sosiale møteplasser.


Hol Velferdssenter, avd. Geilo
har lokaler i den gamle presteboligen ved siden av Geilotun og er åpent onsdager fra kl. 09.00-15.00. Mandager og fredager holdes det åpent ved hjelp av frivillige, og du kan være med å påvirke innhold og komme med ønsker og forslag.

Hol Velferdssenter, avd. Vika har lokaler i Hol sentrum og er åpent torsdager kl. 09.00-15.00. Tirsdager holdes det åpent ved hjelp av frivillige.

 

Program

Det er underholdning eller aktuelt tema på velferdssenteret på Geilo hver onsdag kl. 12.00. Hver torsdag kl. 11.00 er det underholdning eller informasjonstema på Vika. Disse arrangementene er gratis og er åpne for alle. Søker du etter et sosialt fellesskap og hyggelige folk er du hjertelig velkommen begge steder.

På Geilo er det mulighet for å kjøpe seg middag, dessert eller kake på onsdager og i Hol er det mulighet å kjøpe det samme på torsdager.

 

Rita Nestegard er daglig leder for sentrene og hun får god hjelp av brukerne i den daglige driften. Har du noen ønsker om aktivitet, eller forslag til underholdning er det bare å stikke innom, eller ringe Rita.

Vi ønsker å skape levende hus med mye aktivitet, så det er bare å ta kontakt:

Ta gjerne kontakt:

Hol velferdssenter Vika, telefon 32 09 22 41.

Hol velferdssenter Geilo, telefon 32 09 23 03.

Telefon daglig leder Rita Nestegard, 95 98 04 67.