Hol kommune

Nasjonalparkkommunen

Min side  Kontrast   English    Kart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Kulturbygg og utstyr

Hol kommune har samfunnshus på Geilo og på Hagafoss ,og i tillegg er det flere grendehus i kommunen. Lokale lag og organisasjoner har mulighet for gratis leie for treninger/ øvinger. Barn under 17 år kan nytte kommunale lokaler gratis. Dette tilbudet gjelder ikke dersom det tas inngangspenger eller det foregår noe form for kommersiell aktivitet (salg, bingo etc.).

Gratis leie for tiltak som får tilskudd og kommer inn under lov om voksenopplæring. Ved utleie på helligdager økes leiesatsen med 100 %. Enkeltmøter i politiske organ, lokale lag og organisasjoner er gratis (ikke regelmessighet)

Geilo samfunnshus

Geilo samfunnshus inneholder storsal med scene og teleskopamfi med 166 sitteplasser, mindre sal (Fjellvang) med liten scene, kjøkken, møterom, trivelig foajé og svømmebasseng med garderobe. Huset har også møterom og mindre kultursaler/ rom som kan nyttes av brukere og publikum.

Kontaktpersoner for utleie/ bruk av lokaler er: Torill Grue Tufte, tlf. 409 18 196

Bygdahall samfunnshus

Bygdahall samfunnshus inneholder Storsal med scene, Veslesalen, møterom og kjøkken som alle ligger i hovedetg. I etasjen over ligger Blåsalen som brukes som møterom for møter med maks 10 deltagere. Det er også dusj og garderobe i underetg.