Har du spørsmål eller trenger du å snakke med noen?

Har du spørsmål?

Ofte stilte spørsmål og svar om koronaviruset  (oppdateres fortløpende av helsenorge.no)

Nasjonal informasjonstelefon 815 55 015. Åpen hverdager 08.00-15.30.

Dersom du har alvorlige sykdomstegn skal du alltid ringe legevakt 116 117 eller 113.

Trenger du noen å snakke med?

Har du bekymringer, søvnvansker eller vanskelige tanker knyttet til koronasmitte og trenger noen å snakke med?

Psykisk helsetjeneste i Hol kommune
har opprettet en telefon som du kan kontakte.Telefonen er bemannet mandag til fredag kl. 08.00 – 15.30, og nummeret er 95 98 64 22.

Mental helse har døgnåpen hjelpetelefon, og kan nås på nummeret 116 123.

Vi oppfordrer alle barn og unge og voksne med behov for hjelp til å ta kontakt med tjenestene i egen kommune.

Psykisk helse barn og unge, helsestasjon: 95 98 64 00

Psykisk helse voksne: 95 98 64 22

Og med nasjonale tjenester:

Alarmtelefonen: https://www.116111.no/

Mental Helse hjelpetelefon: 116123

Tilbud til alle pårørende - barn og voksne

Mange pårørende er bekymret og føler seg ekstra belastet i disse dager. Helse- og omsorgstjenestene til hjemmeboende er redusert og besøksordninger på sykehjem og andre institusjoner er stengt. Pårørende må overta mange omsorgsoppgaver hjemme hos kronisk syke, og de som har sine nærmeste på institusjon får ikke besøkt dem. Barn og unge som er pårørende er spesielt utsatt nå. De kan ha behov for noen å snakke med og søke råd hos.

Vi vil derfor gjøre oppmerksom på PIO-senterets nasjonale tilbud