Hol kommune

Nasjonalparkkommunen

Min side  Kontrast   English    Kart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Spør Kari, vår nye chat-robot!

Har du generelle spørsmål om kommunale tjenester, kan det være raskest å spørre Kari først. Kari er vår chat-robot og hun er på jobb døgnet rundt, hver dag. Du finner henne på hjemmesida vår, nede i høyre hjørne.

 

Mange spørsmål kommer til kommunen utenfor åpningstida

Kommune-Kari blir aldri lei av å svare på generelle spørsmål fra innbyggerne om kommunale tjenester, søknadsfrister og åpningstider.

På kort tid har Kari blitt den mest populære chat-boten i Norge og er i dag ansatt på servicetorgene i over 90 kommuner.

Kommune-Kari gjør kommunene i stand til å svare på flere spørsmål enn tidligere. Den korte tiden hun bruker på å svare gjør at kommunen får bedre tid til å yte god service til innbyggerne, fokusere på de mer omfattende oppgavene og samtidig spare kostnader.

Spør om hva du vil, samtalen er anonym. Bruk korte setninger.

Alle tidligere samtaler lagres kun lokalt på din telefon, så du enkelt kan finne dem igjen senere. For å sikre personvernet kan du når som helst velge å slette tidligere samtaler. Kari jobber hele døgnet, og mange av spørsmålene blir stilt etter åpningstid.

Kari lærer noe nytt hver dag. Dersom hun ikke kan svare deg, gi henne "tommel ned", så blir dette tatt med i videre opplæring av henne.

En app, flere kommuner

Du behøver bare en app på mobilen din, uansett hvor mange kommuner du ønsker å holde deg oppdatert om. Basert på boligadresse, hytteadresse osv. kobles du til riktig kommune. Det kommer an på om «kommunene dine» har tatt i bruk Kommune-Kari. På den måten kan du enkelt be om informasjon, enten det er hjemkommunen, hyttekommunen eller en annen kommune du ønsker å holde deg oppdatert om.

Du kan laste ned appen gratis til din Android eller iPhone:

Android 

iPhone