Min side  Kontrast   English    Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Skoler og barnehager holdes stengt inntil videre

Med bakgrunn i dagens situasjon knyttet til corona/Covid-19 virus har kriseledelsen i Hol kommune i dag bestemt at alle skoler, SFO og barnehager i Hol kommune holdes stengt i 14 dager fra og med fredag 13.3.20. Frem til 27.3.20 vil det gjøres en ny vurdering av situasjonen. Det vil da bli sendt ut ny informasjon.

Dette, sammen med andre tiltak, gjennomføres nå for å forebygge spredning av viruset i Hol kommune. Det er ingen påvist smitte i Hol kommune i dag, men viruset har kommet til Hallingdal.

Det anbefales å lese informasjon på Folkehelseinstituttet sine hjemmesider www.fhi.no

Det er lagt ut en informasjonsvideo på Utdanningsdirektoratets hjemmeside som vi anbefaler at både elever og foresatte ser på i fellesskap. Denne finner dere ved å søke «Informasjon til barn og unge om det nye corona-viruset». Lenken er her:

Informasjonsvideo

Henvendelser kan rettes til barnehagefaglig rådgiver Bernt Ivar Hjelmsø, telefon 957 88 891 eller skolefaglig rådgiver Grete Fosshagen, telefon 971 76 173.

Rådmann
leder for kriseledelsen i Hol kommune

12.03.2020