Min side  Kontrast   English    Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Prioritering av helse og omsorgstjenester i tiden fremover

Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærte den 11 mars at utbruddet av koronaviruset/ Covid 19 som en pandemi. I Hol er det flere innbyggere som er i hjemmekarantene eller hjemmeisolering. Dette gjelder også helsepersonell. Vi jobber daglig med forebyggende smittevernstiltak, men det er påregnet at vi vil få flere som er smittet eller som må være i hjemmekarantene i tiden fremover.

Vi er derfor nødt til å begynne å prioritere hvordan vi skal bruker personalet i helse- og omsorgstjenestene for å kunne gi nødvendig helsehjelp til dem som trenger det mest.

Vi vil arbeide for å sikre gode og faglig forsvarlige tjenester også i tiden framover, og det er viktig å presisere at det utøves faglig skjønn for hver enkelt bruker og pasient. Vi gjør alt vi kan for å gjøre så riktige prioriteringer som mulig i denne krevende perioden. Vi vil evaluere tiltaket fortløpende, og det må påregnes endringer og mulig forlengelse av tiltak. Vi jobber kontinuerlig med å legge til rette for best mulig tjenester ut fra en situasjon som er krevende for alle.

Vi oppfordrer og håper at pårørende som ikke er i karantene, og som er friske, kan bistå sine nærmeste som bor hjemme – i tett samråd med våre fagfolk. Vi ønsker å bygge ett godt samarbeid slik at vi kan gi best mulig tjenester!

Vi vil også orientere om at flere butikker har ordning der du kan bestille og få varene tilkjørt. I tillegg har Hol kommune sammen med Frivilligsentralen og frivillige opprettet en ordning med hjemkjøring av mat og medisin.  Kontaktpersoner

Marit Grevsgård Øen

mobil    988 06 243

marit@oenweb.com

Terje Engerbakk

mobil    907 46 775

Terje.Engerbakk@hol.kommune.no

Per Johan Franzen
  (Hol/Hovet)

mobil    920 52 066

Per.Johan.Franzen@hol.kommune.no

Siren R. Bjordal

mobil  959   86 441

siren.rasmussen.bjordal@hol.kommune.no

Har du behov for en ringevenn kan du ringe 959 80 040 eller 959 86 435.

Vi beklager ulempene dette medfører for den enkelte.