Min side  Kontrast   English    Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Ostebygda vant pris!

Innovasjon Norge deler hvert år ut bedriftsutviklingsprisen i landbruket på oppdrag fra Landbruks- og matdepartementet.

Det er en bedrifts- og næringsutviklingspris for de som har etablert en vellykket bedrift eller næring med basis i bygdenes og landbrukets ressurser.

Det kåres en vinner i hvert fylke som får 50 000 kroner.

De fylkesvise vinnerne deltar så i den nasjonale konkurransen om 250 000 kroner.

Den nasjonale prisen vil bli delt ut under Internationale Grüne Woche i Berlin i januar 2020.

Fredag 1.11.19 mottok Ostebygda Bedriftsutviklingsprisen i landbruket i Buskerud.

Produsentnettverket Ostebygda består av åtte osteprodusenter over hele Hol og inkluderer hele 30 prosent av alle mjølkeprodusenter i kommunen!

Vi gratulerer Ostebygda med prisen og ønsker all lykke til videre i den nasjonale konkurransen!

Les mer om prisen og hva regjeringen skriver om dette på sin nettside