Min side  Kontrast   English    Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Internasjonal pris

Geilo barne- og ungdomsskole har fått en internasjonal pris for sin satsing innenfor entreprenørskap i undervisningen.

Skolen ble tidligere i høst nominert til The Entrepreneurial School 2019, og vant senere prisen for sin målrettede og strategiske satsing på entreprenørskap. Dette arbeidet har vært prioritert med engasjerte lærere og kulen har klart å inkludere nærlingsliv og lokalsamfunn. Det var Ungt Entreprenørskap i Norge som nominerte Geilo barne- og ungdomsskole til den gjeve prisen.

Skolen er en av to skoler fra Norge som var nominert til prisutdelingen i Helsinki. Rektor Hilde Sletta Solhaug og rådgiver ved skolen Erna Viken Holvik tok imot prisen The Entrepreneurial School Award i Helsinki den 16.10.2019.

VI GRATULERER!

Kriteriene for å få prisen er følgende:

• Skole har entreprenørskapsaktiviteter som inkluderer størsteparten av elever og lærere
  • Skole har mål og plan for entreprenørskapsaktiviteter
  • Skolen setter av ressurser til entreprenørskapsarbeidet
  • Skolen har etter- og videreutdanningsaktiviteter som utvikler lærernes profesjonalitet og kompetanse
  • Skolen inkluderer lokalsamfunnet, arbeids- og næringslivet i sine aktiviteter