Nå kan du søke om økonomisk sosialhjelp digitalt

NAV Hallingdal - Du kan nå søke om økonomisk sosialhjelp digitalt. Den nye løsningen gjør at du kan søke hjemmefra hele døgnet på pc, mobil eller nettbrett.

For å søke økonomisk sosialhjelp digitalt, må du logge seg inn på «Ditt NAV» på nav.no med BankID eller andre sikkerhetsløsninger som Buypass eller Comfides.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp til utfyllingen, kan du ringe NAV Kontaktsenter på 55 55 33 33 og få veiledning over telefon.

Hvis du ikke kan eller ønsker å benytte deg av den digitale søknaden om økonomisk sosialhjelp, kan du fortsatt søke på papir. Haster det kan du ringe vakttelefon 482 76 130.

Mer informasjon

På menyen på nav.no under sosiale tjenester og økonomisk sosialhjelp finner du mer informasjon:  Veiviser økonomisk sosialhjelp - nav.no

Les mer om NAV Hallingdal