Kontrast   English    Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Langfjellaseminar

14.-16.9 er det klart for nytt seminar på Krækkjahytta

Langfjellaseminaret er for ALLE – og i det ligger de største ambisjoner: Langfjellaseminaret vil produsere ny kunnskap ved at alle mulige folk, med ulike kompetanser, møtes og utveksler kunnskap og erfaringer.

Program

Etter noen års utvikling av et konsept, ble det første Langfjellaseminaret arrangert på Krækkjahytta i august 2013. Villreinsenter Sør var medarrangør den gangen, ansvarlig for forkonferansen, som gikk på Geiterygghytta.

Seminaret vakte både regional og nasjonal oppmerksomhet. Man så spiren til en ny type samtale, som genererer ny kunnskap, men også bidrar til mer konstruktivt samarbeid mellom ulike nivåer og aktører i naturforvaltningen.

Seminaret i 2015 ble like spennende.

Nytt seminar var så planlagt til 2017, men ble utsatt til 2018.

Seminaret i 2015 ble like spennende.

Nytt seminar var så planlagt til 2017, men ble utsatt til 2018.

Her kan du lese om påmelding mm: Langfjellaseminaret