Min side  Kontrast   English    Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Foreldrekurs

Trygghetssirkelen (COSP) - Kurs for alle foreldre som har barn mellom 0-5 år.

Vi setter opp foreldrekurset Trygghetssirkelen fra mandag 27. januar 2020.

Kurset er for alle foreldre som har barn mellom 0-5 år.

Kurset går over 8 mandager fra kl 18-19.30.

Kurset har til hensikt å hjelpe dere som foreldre til å bli tryggere på hvordan du/dere kan møte barnets mangfold av følelser og behov. Trygghetsirkelen (Circle of Security) er et verktøy som styrker tilknytningen mellom foreldre og barn, og hjelper deg å forstå behovene til barnet ditt.

Det er ikke alltid så lett å forstå hva barnet ditt trenger eller prøver å fortelle deg. Gjennom Trygghetssirkelen (COS) jobber vi med å øke din varhet på hva som skjer i de situasjonene hvor dere går i ulik retning. Vi jobber med å forstå barnets signaler og hvordan vi kan møte barnets behov.

I løpet av kurset snakker vi om:

• hvordan vi kan støtte barnet i utforskning
  • hvordan vi kan være sammen med barnet også i de vanskelige følelsene
  • hvordan vi hjelper barnet å føle seg trygt
  • hvordan vi kan være både gode ledere samtidig som vi møter barnet sitt behov
  • hvordan egne erfaringer og egen fortid påvirker oss som foreldre.

Kurset holdes av sertifiserte COSP-veiledere ved Familiehuset Geilo.

Kursdager:

Mandag 27. januar, 3. februar, 10. februar, 17. februar, 2.mars, 9. mars, 16. mars, 23. mars

Tid:

kl. 18-19.30