Min side  Kontrast   English    Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Ferie for alle

Mange barn får ikke de sosiale opplevelsene de trenger fordi familien strever økonomisk.

FERIE FOR ALLE er et gratis ferietilbud til denne målgruppen.

Stadig flere barn i Norge vokser opp i familier som har lav inntekt. Disse barna kan ofte ikke delta på de samme fritidsaktivitetene som klassekameratene, og de har kanskje ingen ferieturer å snakke om etter sommerferien. Ferie for alle tilbudet fra Røde Kors gjør noe med dette.

Gjennom Ferie for alle får familier med svak økonomi tilbud om en aktiv ferieopplevelse for hele familien. For Røde Kors er det viktig at hele familien reiser på ferie sammen. Da får familien mulighet til å dele gode opplevelser og skape felles minner.

Buskerud Røde Kors har følgende tilbud:

Høstferie: uke 40 (29.09.19-03.10.19). Turen går til Slettestrand i Danmark (www.slettestrand.dk) – obs alle må ha gyldig reisedokumenter når søknaden sendes inn!

Nyttårsopphold i uke 52/53 (27.12.19 – 01.01.20) på Merket i Valdres.

Alle ukene er familieopphold, det vil si at både voksne og barn deltar.

Røde Kors stiller med frivillige og dekker kostnadene for ferien, samt reisen tur/retur. Det vil bli plass til ca. 30 deltakere på hvert av oppholdene.

Ved spørsmål, kontakt helsestasjonen i Hol kommune, tlf 32092265.