Kontakt Hol kommune på eDialog

Nå kan du sende brev og dokumenter digitalt og trygt.

Kontakt oss på eDialog

Hol kommune har tatt i bruk tjenesten eDialog. Med eDialog kan du sende brev og dokumenter digitalt på en sikker måte, også dokumenter som er unntatt offentlighet.

Vanlig e-post er ikke regnet for å være en sikker kanal, og du skal ikke benytte e-post om du skal sende sensitive opplysninger til kommunen.

Slik logger du inn i eDialog

• Logg inn via eDialog

• For å bruke tjenesten må du logge inn via ID-porten

• Når du har logget deg inn fyller du ut skjemaet og laster opp dokumentene du vil sende oss.

Slik fyller du ut skjemaet:

•  Velg om du er privatperson/innbygger (fødselsnummer) eller om du representerer en virksomhet (organisasjonsnummer)
  • Obligatoriske felt er merket med * (rød stjerne)
  • Tittel: Hvilket dokument du sender og gjerne saksnummer
  • Kommentar: Gi opplysninger om sendingen din
  • Husk å laste opp relevante vedlegg
  • Klikk på "Send forsendelse" - sendingen blir kryptert og blir send direkte til sak/arkivsystemet vårt.
  • Du får kvittering med referansenummer på e-post (fra svarut.ks).

Du kan bruke eDialog hvis du skal:

• Sende dokumenter til saksbehandling eller journalføring
  • Sende sensitiv post med konfidensielle opplysninger

Du skal ikke bruke eDialog dersom:

• Du har generelle spørsmål. Da kan du ta kontakt på chat, telefon, eller sende e-post til postmottak@hol.kommune.no
  • Kommunen har elektroniske skjema til noen formål, f. eks. søknad om barnehageplass og søknad om stilling. Slike søknadskjema finner du på hjemmesida.
  • eDialog skal ikke benyttes for dialog med legetjenesten, barneverntjenesten, helsestasjon eller PPT