Viktig melding til våre innbyggere 16-64 år

Vil du ha koronavaksine eller vil du reservere deg mot dette? Da må du registrere deg digitalt, så snart du kan!

For å kunne planlegge og handle raskere trenger vi oversikt over hvem som ønsker vaksine, og hvem som ikke ønsker vaksine. Er du i aldersgruppen 16 – 64 år bør du snarest registrere deg i Helseboka, dersom du ikke har gjort det.

Alle som ønsker å vaksinere seg, må være registrert i Helseboka. Helseboka, er et digitalt journalsystem for registrering og timebestilling knyttet til koronavaksinasjonen. For å registrere deg, logger du inn med BANKID eller BANKID PÅ MOBIL.Når du har registrert deg, vil du motta et SMS-varsel som bekrefter at du er registrert. Når det blir din tur til å booke deg time til vaksinasjon, vil du motta et nytt SMS-varsel. Da kan du gå inn og finne deg time til vaksinasjonen.

Registrer deg her:

Se veiledningsfilm

Hjelp gjerne hverandre med registreringen.

Du kan få en som står deg nær til å hjelpe deg eller du kan selv hjelpe en du står nær. Om du er den som hjelper, logg deg inn med din bank-ID og registrer vedkommende som ønsker vaksine.
Trenger du hjelp til registrering kan du ta kontakt med servicetorget på telefon 32092100.

Vaksinen er gratis og frivillig. Du er ikke pålagt å vaksinere deg, men vi anbefaler sterkt at du gjør det.

Dersom du ikke ønsker vaksine, kan du reservere deg mot dette i Helseboka.

Det er viktig at alle registrerer seg, så hjelp oss med å dele denne informasjonen!

Vaksineringen skjer i tråd med FHIs prioriterings grupper.

Les mer om koronavaksinering i Hol kommune