Registrer deg for koronavaksinering

Vil du ha koronavaksine eller vil du reservere deg mot dette? Da må du registrere deg digitalt i Helseboka.

For å kunne planlegge og handle raskere trenger vi oversikt over hvem som ønsker vaksine, og hvem som ikke ønsker vaksine. Er du i aldersgruppen 16 – 64 år bør du snarest registrere deg i Helseboka, dersom du ikke har gjort det.

Alle som ønsker å vaksinere seg, må være registrert i Helseboka. Helseboka, er et digitalt journalsystem for registrering og timebestilling knyttet til koronavaksinasjonen. For å registrere deg, logger du inn med BANKID eller BANKID PÅ MOBIL.Når du har registrert deg, vil du motta et SMS-varsel som bekrefter at du er registrert. Når det blir din tur til å booke deg time til vaksinasjon, vil du motta et nytt SMS-varsel. Da kan du gå inn og finne deg time til vaksinasjonen.

Registrer deg her:

Se veiledningsfilm

Hjelp gjerne hverandre med registreringen.

Du kan få en som står deg nær til å hjelpe deg eller du kan selv hjelpe en du står nær. Om du er den som hjelper, logg deg inn med din bank-ID og registrer vedkommende som ønsker vaksine.
Trenger du hjelp til registrering kan du ta kontakt med servicetorget på telefon 32092100.

Vaksinen er gratis og frivillig. Du er ikke pålagt å vaksinere deg, men vi anbefaler sterkt at du gjør det.

Dersom du ikke ønsker vaksine, kan du reservere deg mot dette i Helseboka.

Det er viktig at alle registrerer seg, så hjelp oss med å dele denne informasjonen!

Har du takket nei til vaksine, eller vært usikker på om du skal vaksinere deg?

Om du har takket nei, og ombestemmer deg, registrer deg da på nytt, slik at vi ser at du ønsker å vaksinere deg likevel.

Når timen er bestilt, så mottar du en sms bekreftelse på dette, hvor tid og dato står.

Dersom du blir syk, eller av andre grunner ikke kan møte til oppsatt time, ring servicetorget, 3209 2100, kl 09.00.-15.00 og gi beskjed.

Du kan også selv gå inn i helseboka å flytte, eller avlyse timen din hvis du er forhindret i å komme.
Om du er for sent ute ut fra gitt tid i systemet, får du beskjed om å ringe et telefonnumer i stedet.

Kommunen ber om at innbyggere bestreber seg til å ta imot de tidspunkter som blir tildelt. I særskilte tilfeller, ved f.eks. sykdom, time hos lege og sykehus flyttes vaksineringstidspunktene.

Vaksineringen skjer i tråd med FHIs prioriterings grupper.

Les mer om koronavaksinering i Hol kommune