Digital registrering koronavaksinering

For å kunne planlegge og handle raskere når vaksinedosene kommer til kommunen, ønsker Hol kommune en oversikt over hvem som ønsker vaksine, og hvem som ikke ønsker vaksine.

Hol kommune ber alle i aldersgruppen 18 – 64 år om å registrere seg i helseboka.

Registrer deg her:

Helseboka, er et digitalt journalsystem for registrering og timebestilling knyttet til koronavaksinasjonen. For å registrere deg, logger du inn med BANKID eller BANKID PÅ MOBIL.

Alle registrerte som ønsker å ta vaksine, vil da få et SMS-varsel om å gå inn og bestille vaksinasjonstime så snart vi har vaksiner tilgjengelig for de ulike gruppene.

Vaksineringen skjer i tråd med FHIs prioriterings grupper.

Har du behov for hjelp til registering, be om hjelp fra en venn, evt. kontakt servicetorget, tlf: 3209 2100.

Les om koronavaksinering i Hol kommune