Kontrast   English    Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

UKM 2018

Påmeldingen til UKM 2018 er åpnet. Det blir 2 forestillinger som før, men i år fordelt på to dager, onsdag 14.02.18 og torsdag 15.02.18

Gå inn på www.ukm.no og meld deg på!

Påmeldingsfrist: 22.01.18

Husk at du er ikke automatisk påmeldt til UKM selv om du har har meldt deg på UKM camp. Du må melde deg på UKM selv på www.ukm.no

Du kan være med på den lokale mønstringen fra du er 10 år, men du kan ikke gå videre til fylkesmønstringen før det året du fyller 13.

Det er veldig viktig å oppgi e-post adresse til alle som skal delta på et innslag, da all informasjon blir sendt på e-post.

Melder du deg på med foto, må de ikke være større enn A3 eller 30x40. Hver kunstner kan melde seg på med 4 bilder. Kunsten må være ferdig innrammet minst en uke før mønstringen.Dersom du allerede nå vet at du trenger tekniske prøver sent på dagen, ikke kan være med på generalprøven eller du må settes opp på 1. eller 2. forestilling av en eller annen grunn, så gi beskjed til liv.lindestad@hol.kommune.no om dette når du har meldt deg på.

Dersom du trenger husband eller playback, gi beskjed om dette i påmeldingen inne i systemet.

Lurer du på noe, ta kontakt med Liv Lindestad på liv.lindestad@hol.kommune.no

Lykke til med påmelding – vi gleder oss til UKM 2018!