Kontrast   English    Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Informasjon om avstenging

av deler av gågate/torg i Geilo sentrum

Geilo Eiendom AS har avstengt deler av gågate/torg i Geilo sentrum fra torsdag den 14. juli 2016. Dette berører også deler av kommunens eiendom i Geilo sentrum. Årsaken skyldes at Geilo Eiendom AS sin innleide konsulent, Asplan Viak AS, har etterkontrollert prosjektering og dimensjonering av det private garasjeanlegget som ligger under gågate/torg. Det private garasjeanlegget er ikke dimensjonert iht. inngått utbyggingsavtale med Hol kommune.

Geilo Eiendom AS vil komme med en endelig plan med beskrivelse av omfang, tiltak og tidsplan for varig utbedring av garasjeanlegget. For mer informasjon, bes det om å ta kontakt direkte med Geilo Eiendom AS.  Hol kommune beklager ulempene dette medfører for næringsdrivende og brukere av gågate/torg.